Thanks!

Your message has been sent successfully.

We will get back to you shortly.

DVV - Departmenti i Vreshtarisë dhe Verëtarisë
42.391367 20.643801
Xhelal Hajda Toni,21000, Rahovec, Kosova
029 276 430
info@dvv.mbpzhr.net
Google Maps