Sensory Assesment

2019-Shk-20 09.00.00. to 2019-Shk-20 12.00.00. (Europe/Brussels)

Ticket Type
End of Registration
Price
Quantity
Ticket Type: Event Registration
Event Registration
End of Registration
20 Shk 2019, 9:00:00 e paradites
Price
Free
Quantity

When

From 2019-Shk-20 09.00.00.
To 2019-Shk-20 12.00.00.

Organizer

DVV - Departmenti i Vreshtarisë dhe Verëtarisë
029 276 430
info@dvv.mbpzhr.net

Social Stream