Vlera dhe ardhmëri të hardhisë dhe verës Vranç

2018-Qer-20 09.00.00. to 2018-Qer-20 04.00.00. (Europe/Brussels)

--DVV - Departmenti i Vreshtarisë dhe Verëtarisë--

Registration for this event is now closed

Odoo • Image and Text

Vlera dhe ardhmëri të hardhisë dhe verës Vranç

Prishtinë, 20 qershor 2018 – Nën organizimin e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, dje në Rahovec filloi simpoziumi shkencor dyditor me titull “Vlera dhe ardhmëri të hardhisë dhe verës Vranç

Simpoziumi shkencor me problematikë vlerësimin më të madh të Vrançit është i pari i këtij lloji me natyrë monotematike....

Where

Visualize on Google Maps
DVV - Departmenti i Vreshtarisë dhe Verëtarisë
42.391367 20.643801
Xhelal Hajda Toni,21000, Rahovec, Kosova
029 276 430
info@dvv.mbpzhr.net

When

From 2018-Qer-20 09.00.00.
To 2018-Qer-20 04.00.00.

Organizer

DVV - Departmenti i Vreshtarisë dhe Verëtarisë
029 276 430
info@dvv.mbpzhr.net

Social Stream